CORAL 60x60

Finns i 3 olika nyanser

Coral är en granitkeramik som förenar estetik och funktionalitet, den är mångsidig och passar perfekt i olika miljöer som vardagsrum, kök eller badrum.

Just nu har vi ett fantastiskt erbjudande på våra populära 60×60 plattor för endast 299 kr. Dessa plattor är perfekta för både golv och väggar, och de är lika slitstarka som de är vackra. Oavsett om du vill uppdatera ditt badrum, kök eller terrass, är Coral-serien det perfekta valet för att ge ditt hem en unik och sofistikerad touch.

Utforska Coral-serien hos Clinker.se och låt oss hjälpa dig att skapa dina drömrum. Vi har varit experter på designklinkers sedan 1989 och är redo att ge dig råd och inspiration. Beställ idag och upplev skillnaden!

CORAL KLINKER KOLLEKTIONEN

Coral Beige 60x60

BADRUM KAKEL & KLINKER

349kr    299 kr

Coral Blanco 60x60

BADRUM KAKEL & KLINKER

349kr    299 kr

Coral Perla 60x60

BADRUM KAKEL & KLINKER

349kr    299 kr

Clinker i Enköping har klinker och kakel till alla dina golv och väggar

Tänk dig italiensk, spansk eller portugisisk klinker till golvet eller terrassen där hemma. Eller varför inte inte japanskt eller nordiskt till dina väggar? Eller en känsla av sekelskifte – vi hjälper dig gärna att skapa dina drömrum. Clinker.se är i branschen sedan 1989. Hos oss får du råd!

Vanliga frågor

Hur snabbt levererar ni?

Vid leverans inom Sverige levererar normalt inom 2-5 arbetsdagar.

Tänk om produkten inte passar?

Det är svårt att avgöra hur ett kakel eller klinker passar i rummet det är tänkt att användas. Är det för stort? Kommer färgen se bra ut? Är bara några av de frågor man ofta ställs inför. Det är därför vi erbjuder gratis provplattor på samtliga produkter samt vår kostnadsfria 3D-tjänst där vi ritar upp ert rumt utifrån en ritning eller enkel skiss och sedan applicerar vi den tilltänkta produkten så ni kan få en bättre förståelse för hur produkten kommer passa in. Tjänsten är helt kostnadsfri och bokas via vårt kontaktformulär.

Var kommer era produkter ifrån?

Vårt sortiment av kakel och klinker produceras i Italien och Spanien. Vi har i över 30 års tid byggt upp relationer med fabriker i södra europa och är stolta över kvalitén vi kan erbjuda via dom.